KPN internet

 

Veilig en snel online

Met KPN internet hebt u keuze tussen 3 verschillende varianten. Instap, Standaard en Premium. Afhankelijk van de behoefte van uw bedrijf kiest u voor het servicelevel en de benodigde snelheid per locatie. Alle verbindingen uit de verschillende varianten leveren wij op ADSL, VDSL of FTTH glasvezel. De standaardkeuze is altijd de best beschikbare techniek.

Kwaliteit

De KPN internet verbinding is uitgerust met ‘Quality of Service’. Dit betekent dat de verbinding voorrang geeft aan telefonieverkeer boven internetverkeer. Hierdoor is de verbinding uitstekend te gebruiken in combinatie met hosted telefonie binnen KPN ÉÉN MKB. Indien u meer profielen over de verbinding gebruikt, is het advies ook Ethernet Virtual Circuit (EVC) af te nemen. Deze zorgt ervoor dat het telefonieverkeer gegarandeerd is boven 10 profielen.

IP-adressen

Bij een vaste verbinding van KPN ÉÉN MKB zitten standaard 4 IPv4-adressen. 3 van deze adressen gebruikt KPN en 1 IPv4 adres is voor eigen gebruik. Het is mogelijk tot 4 extra IPv4 adressen te bestellen. Hiervan zijn alle 4 voor eigen gebruik.

Mailservice

Om te voorkomen dat uw bedrijf schade wordt toegebracht door het ontvangen van spam, is inkomend verkeer op poort 25 (SMTP) naar het KPN-netwerk standaard geblokkeerd. Dit betekent dat mailservers geen verbinding kunnen maken met ons netwerk. Het is niet mogelijk e-mail direct af te leveren. Standaard activeren we uw mailservice op uw internetverbinding. Met deze mailservice is het mogelijk de blokkade te omzeilen en hiermee gewenste mail alsnog te ontvangen.

Zakelijk pinnen

Hiermee transporteren we de betaaltransacties rechtstreeks naar de pintransactieverwerker. Dit vindt plaats via een gecertificeerde besloten verbinding. Dit is zonder gebruik te maken van het ‘open internet’. De dienst Zakelijk Pinnen biedt hiermee een hogere beschikbaarheid en veiligheid dan het open internet. Zakelijk Pinnen kent een vast maandelijks tarief, zonder variabele kosten.

KPN glasvezel acties

KPN heeft voortdurend acties op zakelijk glasvezel. Na het invullen van de postcodecheck ontvangt u direct de meest actuele aanbiedingsprijs.

Tijdens de actieperiode kan de maandelijkse korting oplopen tot wel 57%, dat is tot ruim € 4.000,- per jaar.

Laat de postcodecheck uitvoeren om de beschikbaarheid te achterhalen.

KPN netwerk kabels

Kies de internet verbinding die bij je past

ADSL

 • Klassiek en bekend
 • Geschikt voor alle kleine bedrijven
 • Lage maandelijkse tarieven

VDSL

 • De opvolger van ADSL
 • Sterk groeiende dekking
 • Hoge bandbreedte tegen een voordelig tarief

Glasvezel basis

 • Geschikt voor kleine bedrijven
 • Hoge symmetrische snelheid
 • Schaalbaar

Glasvezel zakelijk

 • Professionele verbinding
 • Snel en stabiel internet
 • Geschikt voor het MKB

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.