KPN zakelijk glasvezel

 

Razendsnel internet voor een vast bedrag per maand

KPN zakelijk glasvezel is dé oplossing voor het MKB in Nederland. U hoeft zich nooit meer druk te maken over de snelheid want het zakelijk glasvezel internet van KPN is het snelst van allemaal.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een hele dunne draad van een speciaal soort glas. Door middel van laserlicht wordt er informatie door de vezel verzonden en ontvangen, door het laserlicht op hoge snelheid aan- en uit te schakelen, verplaatst de informatie zich razendsnel door de draad. De snelheid van het schakelen bepaald de snelheid van de internetsnelheid, dus hoe sneller er de laser knippert hoe hoger de snelheid is, tot een maximale snelheid van 1.000 Mbit/s.

De voordelen van zakelijk glasvezel?

U kunt zich afvragen: heb ik glasvezel inernet nodig?

Hebt u ook zo’n hekel aan het wachten totdat een internet pagina geladen is? Dat is nu voorbij met glasvezel internet.

U kunt meerdere zware web toepassingen tegelijk snel laden, en u hoeft nooit meer te wachten totdat een website geladen is. Ook als u een netwerk hebt in de cloud kunt u snel bij uw bestanden.

In deze tijd kan een bedrijf niet meer zonder een snelle internet verbinding. Zonder snel internet, moeten uw medewerkers moeten lang wachten op het laden van een websites of andere web applicaties. Dit gaat ten koste van de productiviteit.

Ook om uw werknemers tevreden te houden is het belangrijk om snel internet te hebben. Er is niets zo irritant als het wachten op een slome computer of internet verbinding.

Super snel online met KPN glasvezel

Snel internet

Met KPN zakelijk glasvezel behaalt u een maximale download 1.000 Mbit/s afhankelijk van uw abonnement.

24/7 bereikbaar op iedere locatie

Service (SLA)

Het service niveau is enorm hoog, omdat uw organisatie niet zonder snel internet kan, monitoren wij uw internet snelheid.

Uw data goed beveiligd met Glasvezel internet

Databeveiliging

Data over een koper verbinding is gemakkelijker af te tappen dan het onderscheppen van uw data via een glasvezel netwerk.

Betrouwbare telefoonlijn

Betrouwbaar

De beloofde internet snelheid wordt ook echt behaald, dus snel internet met de beloofde internet snelheid.

Constante internet snelheid

Constante snelheid

Een glasvezel verbinding heeft altijd een constante snelheid. U bent niet meer afhankelijk van externe factoren.

Wachtrij functie

Stabiel netwerk

Een zakelijke glasvezel verbinding is veel minder storingsgevoelig  dan een internet verbinding via bijvoorbeeld ADSL.

Glasvezel aansluiting

Om een glasvezel abonnement af te kunnen sluiten moet er een glasvezel aansluiting liggen. Maar niet op alle locaties is deze aansluiting al gerealiseerd. Op dit moment ligt in ongeveer de helft van Nederland een glasvezel kabel.

Er wordt door de internet providers voorrang gegeven om zakelijk Nederland zo snel mogelijk op het glasvezel netwerk aan te leggen.

Doe de postcode check om te zien of er bij u glasvezel mogelijk is >>

KPN zakelijk glasvezel aansluiting
Ja! begin nu met KPN zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel abonnement

U bent aangesloten op het glasvezel netwerk. Nu heeft u nog een abonnement nodig om ook gebruik te kunnen maken van glasvezel internet.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een glasvezel abonnement af te sluiten. 90% van onze klanten sluit ook direct een telefonie abonnement af. Zo hebt u 1 aanspreekpunt voor al uw communicatie.

Betrouwbare partner

Eén van de belangrijkste zaken voor het afsluiten van een glasvezel internet abonnement, is om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare partner vindt voor uw oplossing.

Bij Lagarde Groep hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in telecommunicatie. Of het nu gaat om internet of telefonie, wij hebben alle kennis in huis.

Voor iedere situatie hebben wij een andere oplossing en met maar 1 doel. De beste internet oplossing om optimaal online te zijn.

Hoog service niveau met KPN glasvezel

Over Lagarde Groep

Lagarde Groep heeft brede vakkennis en al meer dan 30 jaar ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben we ruim 7500 projecten uitgevoerd bij onze klanten. Tevreden klanten, die blind vertrouwen op onze kennis en hoogwaardige dienstverlening, met 109 medewerkers in verschillende specialismen en een service desk met hoge klantwaardering.

Wij creëren en beheren voor u een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. ICT, telecommunicatie en beveiliging maken wij transparant en relevant. Wij doen dat door data uit een toenemend aantal apparaten en toepassingen te vertalen naar meerwaarde voor uw organisatie. Daarnaast hebben we de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.

Zakelijk glasvezel afsluiten?

Bekijk de meest gestelde vragen

9

Waarom is glasvezel zakelijk duurder dan voor thuis?

Bij een zakelijk glasvezel abonnement is de reactie tijd tot de server veel korter. Hierdoor wordt internet sneller en is de verbinding veel stabieler.

9

Kan ik meerdere IP adressen tot mijn beschikking hebben?

Juist voor een zakelijke internet verbinding is het een pré om meerdere IP adressen tot uw beschikking te hebben. Met KPN internet is dit geen probleem.

9

Wat kost een KPN zakelijk glasvezel abonnement?

De kosten van een abonnement voor internet via het glasvezel is sterk afhankelijk van de internet snelheid die u nodig hebt voor uw bedrijf.

9

Zijn er snelheidsbeperkingen in glazvezel internet van KPN?

In principe zijn er geen beperkingen meer met glasvezel internet. Echter wordt er tot nu toe een max. van 1.000 Mbit/s aangeboden als de snelste verbinding.

9

Is glasvezel internet van KPN een stabiele verbinding?

Een KPN zakelijk glasvezel verbinding is het meest stabiele internet wat er tot nu toe beschikbaar is. U bent daardoor altijd verzekerd van een internetverbinding.

9

Kan ik bellen over een glasvezel internetverbinding?

Om te bellen via uw internetverbinding maken we een technische scheiding op het glasvzel, Vlan genoemd. U kunt dan bellen en internetten over uw glasvezel.

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.