KPN mobiel bellen en internet

 

KPN ÉÉN mobiel

Mobiel bellen en internetten vanaf iedere gewenste locatie

Gebruikersbeheer

Medewerkers zijn niet meer gebonden aan een vaste werkplek op kantoor. Ze werken vaker thuis, onderweg of maken gebruik van een flexplek. Ondanks de mobiliteit van de medewerker is het nodig dat de bereikbaarheid gewaarborgd is. Alleen dan kan de communicatie met klanten, leveranciers en collega’s doorgaan.

KPN mobiel bellen en Internet biedt u die verbeterde bereikbaarheid van uw medewerkers, dankzij het uitgebreide en betrouwbare mobiele telefonie netwerk van KPN Mobiel. Of uw medewerkers nu onderweg zijn, of op andere locaties aan het werk zijn.

Door de voortdurende innovatie van het mobiele netwerk bieden we steeds betere gesprekskwaliteit, stabiliteit en sneller mobiel internet. Voor iedere medewerker is er een mobiel abonnement dat aansluit op de zijn behoeftes. En wanneer deze behoeftes veranderen, dan kunt u eenvoudig het abonnement naar boven of beneden bijstellen.

Altijd bereikbaar met KPN ÉÉN MKB

Dankzij 4G+ kunnen uw medewerkers supersnel data versturen en e-mailen – ook als zij met een tablet, smartphone of laptop op afstand werken.

Voor iedere medewerker in uw bedrijf hebben wij een passend abonnement. De abonnementen verschillen in de hoeveelheid inbegrepen minuten, sms’jes en MB’s. Sommige abonnementen zijn inclusief onbeperkte tegoeden en tegoed voor verbruik in en naar het buitenland. Het abonnement ‘Flexibel’ biedt uitkomst voor de medewerker die onregelmatig van zijn mobiele telefoon gebruikmaakt. U betaalt alleen voor wat er is verbruikt.

Mobiel Bellen en Internet 2.0 is opgebouwd uit 5 abonnementen. Daaraan zijn enkele standaardmogelijkheden toegevoegd. En u hebt de keuze uit een aantal betaalde opties.

Duim omhoog voor altijd online met KPN ÉÉN

Standaard mogelijkheden van KPN Mobiel bellen en KPN Internet

Delen van tegoeden met medewerkers

Alle abonnementen (uitgezonderd Flexibel) van dezelfde variant, delen hun tegoeden tussen alle gebruikers. Dit geldt voor de minuten en de MB’s (de sms-tegoeden zijn individueel). Als aan het eind van de maand blijkt dat gebruikers meer hebben verbruikt, en anderen minder dan hun tegoed, wordt dit automatisch met elkaar verrekend. Hierdoor gebruikt u elk abonnement in uw bedrijf zo efficiënt mogelijk. U voorkomt extra kosten wanneer een medewerker in een bepaalde maand wat meer belt of internet. Mocht er minder verbruikt zijn dan het gedeelde tegoed, dan vervalt dit aan het eind van de maand.

Grip op uw verbruik met gratis MB-notificaties

Voor MB-verbruik buiten Nederland geldt een standaardwaarschuwing per sms bij € 40,00 en € 50,00 excl. btw. Handig voor uw medewerkers. Zij zijn dan op de hoogte van eventuele extra verbruikskosten die niet in het abonnement zijn opgenomen.

Supersnel mobiel internet met 4G+

Met Mobiel Bellen en Internet haalt u het maximale uit uw mobiele internetabonnement met gemiddelde downloadsnelheden van 30 Mbit/s op 4G en zelfs 50 Mbit/s bij 4G+. U kunt zonder extra kosten gebruikmaken van 4G+. Dit is afhankelijk of het mobiele toestel 4G+ ondersteunt en de beschikbaarheid van 4G+ op locatie. U bent niet langer afhankelijk van WiFi en kunt ook onderweg de snelheid van thuis en op kantoor ervaren. Door de grote MB-groepsbundels en lage bovenbundeltarieven staat niets uw medewerkers in de weg om maximaal van mobiel internet gebruik te maken.

KPN WiFi HotSpots

U bent niet alleen verzekerd van de landelijke dekking van het 4G netwerk, maar u kunt gratis in binnen en buitenland gebruik maken van circa 16 miljoen HotSpots. Op die manier bieden wij u maximale mobiele bereikbaarheid, ook wanneer u geen gebruik wilt maken van het mobiele telefonie netwerk van KPN.

KPN Zapper app 

De Zapper is een app voor uw mobiele telefoon of tablet waarmee de telefooncentralefunctionaliteiten beschikbaar zijn. Zo kunt u te allen tijde uw bereikbaarheidsinstellingen aanpassen. Integratie van vaste en mobiele telefonie is hierdoor binnen handbereik.

KPN zapper App

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.