KPN mobiel internet

 

Snel en betrouwbaar

Als ondernemer wilt u altijd beschikken over snel en betrouwbaar mobiel internet. Met KPN ÉÉN bent u online via het 4G+ netwerk. Op dit moment het snelste mobiele internet waar u gebruik van kunt maken. Als u dit aanschaft in combinatie met vaste telefonie, profiteert u ook nog eens van voordelige combinatie deals.
Voordelen

KPN mobiel internet

Betrouwbaar

U bent altijd online dankzij het betrouwbare en stabiele netwerk van KPN

4G+

U bent verzekerd van de snelste internetverbinding, met een snelheid tot wel 300 mbit/s.

Support

Voor vragen aan onze support afdeling kunt u 24/7 terecht. Zo bent u verzekerd van goed en stabiel internet.
Dekkingsgraad KPN 4g+ netwerk

Altijd online met KPN ÉÉN

4G+ internet met KPN ÉÉN

Met KPN mobiel internet maakt u gebruik van het snelle 4G+ netwerk. U hoeft dus nooit meer te wachten op uw informatie door een trage internetverbinding.

Het verschil tussen het ‘gewone’ 4G netwerk en 4G+ is de snelheid van het internet. Bij 4G+ kunt u een maximale snelheid bereiken van bijna 30 MB/s. Dat is bijna 10MB/s sneller dan het gewone 4G netwerk.

Snel en betrouwbaar netwerk

Met het internet van KPN zakelijk mobiel hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de snelheid, betrouwbaarheid en of u snel en efficiënt geholpen wordt bij support vragen.

U kunt binnen de abonnementen die hebt afgesloten MB’s delen. Zo hoeven uw medewerkers niet bang te zijn dat hun bundel tegoed verbruikt is. Als het bundeltegoed op is, word het tegoed van de collega’s aangesproken. Zo blijven uw medewerkers altijd online zonder extra kosten.

Internetten met een telefoon in de hand

Meest gekozen abonnementen

Hieronder vindt u de meest gekozen abonnements vormen. Omdat iedere situatie om een andere benadering vraagt, hebt u ook de mogelijkheid om uw investering zelf te berekenen. Klik op de onderstaande button om uw maandelijkse investering voor KPN ÉÉN te berekenen.

KPN ÉÉN abonnementen

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.