KPN zakelijk mobiel

 

Overal bereikbaar

Onbereikbaar zijn voor uw klanten is voor iedere ondernemer een nachtmerrie. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw zakelijke mobiele telefonie goed geregeld is. KPN mobiele telefonie onderscheidt zich  door het betrouwbare en stabiele netwerk. Met KPN ÉÉN bieden wij een passende oplossing voor uw situatie.

U kunt met zakelijke mobiele telefonie van KPN  automatisch bel- en databundels delen tussen al uw abonnementen. Hierdoor kunnen uw medewerkers zorgeloos bellen en internetten, zonder enige zorg over het persoonlijke tegoed. Want met het overschot van de één wordt het tekort van de ander weer aangevuld. Begin vandaag nog met KPN zakelijk bellen.

KPN zakelijk bellen

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor zakelijk bellen? Via het netwerk van KPN profiteert u van optimale dekking en daarom een betrouwbare verbinding, door heel het land. U maakt immers gebruik van het betrouwbaarste netwerk van Nederland. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor KPN zakelijk bellen. Bijvoorbeeld het snelste mobiele 4G+ netwerk, het onderling delen van abonnementen en uitgebreide support.

Waarom KPN zakelijk abonnement via Lagarde Groep

Lagarde Groep is business partner van KPN en gespecialiseerd in zakelijke communicatie-oplossingen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator:

 • Persoonlijk contact.
 • Uw eigen supportteam.
 • Gespecialiseerde engineers en accountmanagers.
 • Totaaloplossing, wij kijken verder dan een individuele telefonie-oplossing.

Onderzoek vrijblijvend met ons de mogelijkheden voor uw organisatie.

Altijd bereikbaar

Met KPN zakelijk mobiel bellen bent u altijd verzekerd van een stabiel netwerk.

4G+

U bent verzekerd van de snelste internetverbinding, met een snelheid tot wel 300 mbit/s.

Support

Voor vragen aan onze support afdeling kunt u 24/7 terecht. Zo bent u verzekerd van een optimale bereikbaarheid

KPN zakelijk mobiel bellen EU

In het buitenland schakelt uw toestel automatisch over op een lokaal buitenlands netwerk. Het gebruik van deze buitenlandse netwerken wordt roaming genoemd. In het kort houd dit in, dat er gebruik gemaakt wordt van een netwerk die zich niet bevindt in het land van registratie.

Kunt u bij KPN bellen en internetten in het buitenland binnen uw huidige bundel? Of heeft u nog een aanvulling nodig op uw huidige bundel? Hieronder ziet u wat u moet weten. 

Geen extra kosten

Met uw KPN zakelijke mobiele telefonie kunt u tegen dezelfde tarieven bellen, sms’en en internetten in de EU-landen.

 • Huidige abonnement gebruiken binnen de EU zonder extra kosten
 • Hebt u onbeperkt bellen? Dan kunt u ook echt onbeperkt bellen binnen de EU
 • Geen belminuten of MB’s meer over in uw bundel? Dan belt en internet u tegen het normale tarief dat ook geldig is in Nederland
Wel extra kosten

De nieuwe regelgeving met betrekking tot bellen en internetten binnen de EU geldt niet voor:

 • Bellen naar EU-nummers vanuit Nederland
 • Bellen en sms’en vanuit Nederland naar alle landen buiten de EU
 • Internetten buiten de EU
 • Bellen, sms’en of internetten op zee of in de lucht. Hiervoor geldt een satelliet tarief.

KPN ÉÉN integratie

Als extra module kunt u kiezen voor de KPN vast-mobiele integratie. Dit is een aanvulling op het mobiele zakelijk abonnement. Deze module heeft een aantal voordelen om het voor uw bedrijf makkelijk te maken. De vast-mobiele integratie geeft u een goed overzicht van het belverkeer van uw medewerkers.

U kunt alle mobiele telefoons van uw bedrijf onderdeel maken van uw telefooncentrale in de cloud. Dit doet u door uw vaste en mobiele telefonie te integreren binnen KPN ÉÉN met de vast-mobiel module. U kunt vanaf ieder toestel via de telefooncentrale bellen met uw ene zakelijke nummer.

Als uw collega’s u bellen op uw interne nummer, gaat uw mobiele telefoon automatisch over. Ook kunt u eenvoudig gesprekken doorverbinden en kunnen collega’s zien wanneer u mobiel in gesprek bent.

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.