KPN werkplek

 

Totale werkplekomgeving

De KPN werkplek is een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden. U kunt kunt u altijd en overal werken waar u beschikking hebt over een computer met een internetverbinding. In combinatie met Office 365 beschikt u over een volledige werkplekomgeving voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u altijd, en op elke locatie, werken aan uw documenten, e-mailen met uw relaties en gebruik maken van de faciliteiten die u op uw vaste werkplek ter beschikking hebt.

Kenmerken online KPN werkplek

  • Flexibele kosten
  • Altijd up-to-date
  • Zekerheid
Overal werken met een werkplek van KPN

Met Office365 beschikt u over een complete werkplek voor een vast bedrag per maand.

Overal bestanden inzien en bewerken met een KPN werkplek

Werken en communiceren

Ook uw organisatie moet zich aanpassen aan de ontwikkelingen in de markt. En de markt verandert doorgaans snel. Dit vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met productieve en gemotiveerde medewerkers die bijdragen aan de organisatiedoelen komt u het verst. Een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving, waarin uw medewerkers werken en communiceren, maakt dit mogelijk.

Wij bieden een cloudwerkplekomgeving aan voor een vast bedrag per maand inclusief beheer en support. Vraag naar de mogelijkheden om dit te combineren met KPN ÉÉN.

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.