Over Lagarde Groep

 

Lagarde Groep: Beter en sneller werken

U wilt zorgeloos en efficiënt online samenwerken, telefonisch bereikbaar zijn, een betrouwbaar ICT-netwerk en goede beveiliging. Al deze processen beïnvloeden elkaar en maken gebruik van dezelfde technologie. Daarom is het slim om te kiezen voor een allround technisch dienstverlener, die de volle verantwoordelijkheid neemt voor vlekkeloze werking van al uw systemen.

Full service, al meer dan 25 jaar

Lagarde Groep heeft brede expertise en al meer dan 25 jaar ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben we ruim 7500 projecten uitgevoerd voor vele honderden klanten. Tevreden klanten, die blind vertrouwen op onze vakinhoudelijke kennis en hoogwaardige dienstverlening, met 75 medewerkers in diverse disciplines en een fulltime service desk met hoge klantwaardering.

Download portfolioposter

Portfolio Lagarde Groep

ICT, Communicatie & Beveiliging Download de portfolioposter met ons complete portfolio.

Missie

Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken.

Visie

Wij creëren en beheren voor u een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. ICT, communicatie en beveiliging maken wij transparant en relevant. Wij doen dat door data uit een toenemend aantal devices en toepassingen te vertalen naar meerwaarde voor uw organisatie. Daarnaast hebben we de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.

Onze opdrachtgevers

Referenties door heel Nederland

Lagarde Groep heeft de laatste jaren meer dan 6000 projecten succesvol gerealiseerd bij meer dan 3000 klanten. Wij werken door heel Nederland en zijn het aanspreekpunt voor zowel kleine als grote organisaties. 

Logo stichting zorggroep noordwest veluwe
Voortman Groep
Van Lodenstein College
logo van de brug
saxenburgh groep
nuborgh college
logo maximilia.nl
logo hoornbeeck college
Logo axflow
logo adullam
logo pharmaceuticals
logo dvg