Voordelen KPN ÉÉN

 

Optimaal bereikbaar met KPN ÉÉN MKB

“Of komt het even niet uit?”

Handige functies

Zet de oproepen eenvoudig door naar een beschikbare collega. Zo bent u altijd bereikbaar, ook zonder receptioniste.

Optimale bereikbaarheid en de mogelijkheid om succesvol samen te werken zijn essentieel voor het moderne bedrijfsleven. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is er veel behoefte aan een flexibele telefonie- en mobiele data-oplossing. Daarnaast bestaat de wens om overal en altijd toegang te hebben tot (zakelijke) documenten.

KPN ÉÉN MKB is een oplossing die u in staat stelt om voortvarend in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw organisatie. KPN ÉÉN biedt flexibiliteit en zekerheid. U betaalt alleen voor wat u gebruilt. Maar bovenal biedt KPN ÉÉN overzicht en eenvoud, zodat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten.

Voordelen KPN EEN voor…

Directie

Eenvoud reduceert kosten – door eenvoud binnen de organisatie dalen de operationele kosten. Eenvoudig op- en af te schalen wanneer dit nodig is. Optimale samenwerking – door integratie wordt efficiënter samenwerken mogelijk gemaakt waardoor effectiviteit en productiviteit toenemen

ICT-manager

Online selfcare voor beheer en instellingen van de eindgebruiker. Inclusief device management. Eén contract, prijsplan, factuur voor alle communicatie- en e-mail diensten. Eén betrouwbare, veilige en toekomstvaste oplossing. Meer tijd beschikbaar om de business te ondersteunen

Eindgebruiker

Altijd, overal en met elk apparaat communiceren. Naadloos heen en weer schakelen tussen diverse communicatie mogelijkheden. Functies op alle apparaten beschikbaar. Beter inzicht in wie, wanneer, hoe bereikbaar is: sneller antwoord op vragen. Eén voicemail, één telefoonnummer, één adresboek.

De 4 zekerheden van KPN ÉÉN

Altijd bereikbaar

Dankzij de telefooncentrale in de cloud optimaliseert u gemakkelijk zelf uw bereikbaarheid voor uw bedrijf en medewerkers met KPN ÉÉN. Bent u niet op de zaak? Schakel uw vaste nummer eenvoudig door naar uw mobiel. Of komt u het even niet uit? Zet de oproepen eenvoudig door naar een beschikbare collega. Zo bent u altijd bereikbaar, ook zonder receptioniste.

Optimaal samenwerken

KPN ÉÉN MKB laat u optimaal samenwerken, overal en via elk apparaat. Met o.a. videovergaderen of het gezamenlijk bewerken van online documenten faciliteert u betere samenwerking. Optimaal samenwerken met uw medewerkers, zakenpartners en klanten.

Altijd up-to-date

KPN ÉÉN is een goed uitgangspunt voor doorgroei naar een totaalcommunicatie-oplossing waarbij modules zoals Office 365 en Mobile Device Management eenvoudig toe te voegen zijn. Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdatet en wij voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.

Flexibel

U kunt eenvoudig het aantal gebruikers op- en afschalen. Zo blijft uw organisatie flexibel en betaalt u alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk nodig heeft. En u past de abonnementen gemakkelijk aan als de behoeften veranderen.

Met KPN ÉÉN belt u binnen Nederland onbeperkt, voor een vast bedrag per maand!

Ervaar de voordelen

Kantoor

 • Onbeperkt bellen (optioneel)
 • Vast nummer
 • Premium functionaliteiten
Vanaf 5,50

Onbeperkt

 • Onbeperkt bellen (optioneel)
 • Vast nummer
 • Premium functionaliteiten
Vanaf 12,50

Onderweg

 • Onbeperkt bellen
 • Vast nummer op mobiel
 • Premium functionaliteiten
 • 1 GB data
Vanaf 45,-

Overal

 • Onbeperkt bellen
 • Vast nummer op mobiel
 • Premium functionaliteiten
 • 1 GB data
 • Mobility
Vanaf 50,-

Ontvang uw aanbod!

Wilt u meer informatie aanvragen? Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

* deze gegevens worden enkel gebruikt voor uw offerte aanvraag.